Specialist in MVO-, CSR-, Impact-, niet-financiële en duurzaamheidsverslaggeving.

Hoe kan Kroll SR mijn bedrijf voorbereiden op de CSRD?

Kroll SR kan uw organisatie klaarstomen voor de complexe en uitdagende CSRD-wetgeving die per 2025/2026 ingaat. De aanpak van Kroll SR bestaat uit het jaarlijks samenstellen van een MVO-verslag waarbij op jaarbasis de informatie wordt uitgebreid en geconcretiseerd om per 2025 of 2026 stapsgewijs de CSRD-verplichting te voldoen.

In een eerste verslag zal de bestaande informatie die uw organisatie momenteel tot haar beschikking heeft gerapporteerd worden. Dit zal resulteren in een gap-analyse waarbij op jaarbasis de informatiestromen en verslaginhoud uitgebreid zullen worden. Met deze methode krijgt uw organisatie een stapsgewijze opbouw van de complexe informatieverzameling en de tijd om ontbrekende beleidstukken op te stellen en te implementeren.

De rapporten die op jaarbasis worden opgesteld kunnen ook daadwerkelijk extern gepubliceerd worden in het belang van de stakeholders. Op deze manier krijgen de stakeholders de gelegenheid om de MVO-impact van uw organisatie in te zien en op de inhoud te reageren, zodat tegen de tijd dat de CSRD haar intrede doet, uw organisatie een volwassen en compleet MVO-verslag heeft.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de stappen voor uw organisatie richting de CSRD? Neem contact op met Kroll SR voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of intake.

Kroll SR favicon

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan krollsr.nl om via deze gegevens contact met u op te nemen. Wil je weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees onze privacyverklaring