Specialist in MVO-, CSR-, Impact-, niet-financiële en duurzaamheidsverslaggeving.

Sustainable Development Goals (SDG’s)

Sustainable Development Goals (SDG’s)

De Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties (VN) zijn een universele taal voor het communiceren van de maatschappelijke bijdragen van uw organisatie.

De SDG's als richtlijn en communicatietool voor het vergroten van de mondiale maatschappelijke bijdragen van uw organisatie

De Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties, ondertekend door alle 193 lidstaten, zijn 17 mondiale ecologische, sociale en economische doelstellingen welke in 2030 behaald moeten zijn. Deze doelstellingen zijn onderverdeeld in 169 subdoelstellingen en meerdere indicatoren. De SDG’s zijn ontwikkeld door het bedrijfsleven, overheidsinstanties, maatschappelijke organisaties, academici en burgers. Op deze manier zijn de SDG’s praktisch toepasbaar gemaakt en blijven ze niet hangen in beleidstaal.

Kroll SR kan uw organisatie voorzien van de binding met de SDG’s. Deze binding wordt gemaakt op basis van een bestaande MVO-strategie, of een nieuwe MVO-strategie op basis van een materialiteitsonderzoek. Door te focussen op enkele SDG’s, kunnen de bijdragen en prestaties per SDG concreet gemaakt worden. Bent u benieuwd welke SDG’s voor uw organisatie belangrijk zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of intakegesprek.

Kroll SR favicon

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan krollsr.nl om via deze gegevens contact met u op te nemen. Wil je weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees onze privacyverklaring