Specialist in MVO-, CSR-, Impact-, niet-financiële en duurzaamheidsverslaggeving.

MVO-verslaglegging

Wat is een MVO-verslag?

Een MVO-verslag geeft de klimaat, sociale en economische impact van een organisatie weer. Deze rapportage vindt plaats op jaarbasis en bevat daarmee actuele informatie over beleidstukken, doelstellingen, resultaten en uitvoeringen.

Wat staat er in een MVO-verslag?

De inhoud van een MVO-verslag wordt bepaald door internationaal erkende raamwerken. Kroll SR is gespecialiseerd in het meest toegepaste en omvattende raamwerk, de GRI Standards van het GRI (Global Reporting Initiative). Dit raamwerk waarborgt de nauwkeurigheid, evenwicht, helderheid, vergelijkbaarheid, volledigheid, duurzaamheidscontext, tijdigheid en verifieerbaarheid.

Het verslagtraject bij Kroll SR

Kroll SR kan uw organisatie efficiënt en vakkundig voorzien van een volledig MVO-verslag op maat, dat volgens het GRI (het wereldwijd meest toegepaste raamwerk voor MVO-verslaglegging)  is opgesteld en een voorbereiding is op de toekomstige Europese verplichting, de CSRD.

Kroll SR favicon

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan krollsr.nl om via deze gegevens contact met u op te nemen. Wil je weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees onze privacyverklaring