Specialist in MVO-, CSR-, Impact-, niet-financiële en duurzaamheidsverslaggeving.

Het verslagtraject bij Kroll SR

MVO- & Duurzaamheids-verslag

Kroll SR kan uw organisatie efficiënt en vakkundig voorzien van een volledig MVO-verslag op maat, dat is opgesteld volgens het GRI (het wereldwijd meest toegepaste raamwerk voor MVO-verslaglegging) en een voorbereiding is op de toekomstige Europese verplichting, de CSRD.

Kenmerkend aan de werkmethode van Kroll SR is het inzicht en overzicht dat u krijgt over de volledige MVO-propositie van uw organisatie.

Een verslagtraject duurt tussen de 3 en 8 maanden, afhankelijk van de specifieke verslag wensen, de samenstelling en activiteiten van de organisatie en de interne beschikbaarheid van informatie, gegevens, data, beleidstukken en doelstellingen.

Kroll SR heeft de dienstverlening met een betrokken en ontzorgend karakter ingericht.

Dat betekent dat Kroll SR niet alleen adviseert en begeleidt, maar verantwoordelijk is voor het projectmanagement, de informatieverzameling, het materialiteitsonderzoek, de samenstelling van de hoofdstukken, het schrijven van de teksten, de begeleiden/uitvoeren van de grafische vormgeving en het definitief opleveren van het verslag.

In grote lijnen ziet het verslagtraject er bij Kroll SR als volgt uit:

Vrijblijvende intake

Samenstelling bedrijfsprofiel

Materialiteitsonderzoek

Impactonderwerpen

Afronding

Door het ontzorgende karakter van Kroll SR kan uw organisatie met minimale inspanning jaarlijks een compleet MVO-verslag publiceren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, vrijblijvende intake en vrijblijvende offerte.

Advies, begeleiding en ondersteuning

Kroll SR kan behalve het volledig ontzorgen, ook in uw verslagtraject adviseren, begeleiden en ondersteunen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kroll SR favicon

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan krollsr.nl om via deze gegevens contact met u op te nemen. Wil je weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees onze privacyverklaring