Over Kroll Sustainability Reporting

Kroll SR is een jong bedrijf met grote ambities. Het is in 2020 opgericht door Bob Kroll en heeft als doelstelling MVO-verslaggeving toegankelijk te maken voor alle organisaties die daar nog niet verplicht tot zijn.

Dit doet Kroll SR doormiddel van een klein team, gespecialiseerd in het voeren van dialogen met de stakeholders, het onderzoeken van ecologische en sociale aspecten binnen de organisatie, het toepassen van de GRI-standaarden & SDG's op de organisatie en het opnemen van de toekomstvisie van de organisatie op het gebied van MVO/duurzaamheid. Deze specialisme heeft het team ontwikkeld door theorie en praktijkervaring uit de MVO-branche.

Kroll SR is een initiatief van Bob Kroll, HBO-bachelor afgestudeerd aan de IVA Driebergen. De ambitie binnen de MVO-verslaggeving is bij hem ontstaan doordat het klimaat en de sociale waarden in het bedrijfsleven en de maatschappij steviger onder druk staan dan ooit. Met een passie en wil voor ondernemen, wil Bob het ondernemerschap als middel gebruiken een verandering tot stand laten komen, waarbij organisaties transparant zijn over hun ecologische en sociale waarden. Op basis van deze transparantie, kunnen erop overheids-, bedrijfs- en individueel niveau pragmatische keuzes gemaakt worden om de kansen richting een ecologisch en sociaal gezonde wereld zo effectief mogelijk te benutten.

Vakkundig

Kroll SR gaat vakkundig te werk. Meer dan nodig is, het opleveren van een MVO-/Duurzaamheidsverslag kan een grote verantwoordelijkheid en spannend zijn. Er morgen geen onjuistheden of provocaties in staan. Het verslag van jouw organisatie beantwoord meer vragen dan het creëert.

Communicatief

Kroll SR gelooft in een continue goede communicatie, om goed te begrijpen wat uw bedrijf exact wilt communiceren en het verslag naadloos te laten aansluiten op uw bedrijf. Ook helpt een goede communicatie bij het opbouwen van een sterke band tussen Kroll SR en uw organisatie, waarmee Kroll SR tot de beste inzichten kan komen.

Alomvattend

Kroll SR richt zich op uw gehele organisatie bij het onderzoek en zoekt bindingen op het gebied van MVO tussen afdelingen, activiteiten en onderwerpen binnen uw organisatie. Ook na publicatie van het MVO-verslag denkt Kroll SR mee met de distributie ervan en denkt zij mee bij het halen van MVO-prestaties die het opvolgend verslag nog sterker maken.

Voor meer vragen of informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met:

U kunt vrijblijvend met Kroll SR contact opnemen voor bijvoorbeeld:

  • Waarom zou een MVO-verslag voor mijn bedrijf interessant zijn?
  • Wat staat er in het MVO-verslag van mijn bedrijf?
  • Wat is de CO2-footprint van mijn bedrijf?
  • Wie hebben er baat bij een MVO-verslag van mijn bedrijf?
  • Welke SDG’s sluiten er het beste aan bij mijn bedrijfsvoering?
  • Heeft mijn organisatie een MVO-, CSR-, ESG-, Impact, niet-financieel of duurzaam jaarverslag nodig?