Vergroot de toekomstwaardigheid van je bedrijf

Share on linkedin

Het IPCC-rapport is duidelijk; geen plek op de aarde is veilig voor klimaatverandering en we zijn er nog niet. 

2018, 2019 en 2020 hebben in het teken gestaan van droogte en hitte. 2021 staat tot nu toe bekend om extreme neerslag en overstromingen. Voor bedrijven en ondernemers zijn dit serieuze bedreigingen voor hun werknemersproductiviteit, bedrijfscontinuïteit en schade aan bedrijfspanden en -activa.

Het is belangrijk dat je als bedrijf laat zien dat jouw bedrijf over 20 jaar aan de goede kant van de streep staat, en niet het bedrijf bent die meegeholpen heeft aan verdere aftakeling van de aarde. Dit kan jouw bedrijf laten zien aan de hand van een duurzaamheidsverslag:

  • Wat was de klimaatimpact van jouw bedrijf in 2021?
  • Welke klimaatdoelstellingen wil jouw bedrijf bereiken?
  • Waarom moeten klanten, leveranciers, personeel, overheidsinstanties en andere relaties kiezen voor jouw bedrijf?

Wacht niet op het volgende IPCC-rapport van de VN. Laat zien dat jouw bedrijf de toekomst waardig is door een duurzaamheidsverslag over 2021 te publiceren. Niet alleen in het belang van het voortbestaan van je eigen bedrijf, maar ook in het belang van milieu en mens.

Wil je meer weten over de inhoud, kracht en voordelen van een duurzaamheidsverslag van jouw bedrijf? Kijk op krollsr.nl of neem contact met ons op via info@krollsr.nl en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.