Specialist in CSRD- en ESG-verslaglegging.

Referenties

Esther van Mourik
CSR Manager

Wij zijn bij MAAS ontzettend tevreden over de hoge kwaliteit van het door Kroll SR-opgestelde (GRI-compliant en CSRD-/ESRS-compliant) CSR-verslag. Hierom werken wij jaarlijks samen voor het CSR-verslag. Bij Kroll SR leggen ze zeer snel verbanden, weten ze de juiste mensen binnen de organisatie snel aan te haken/jagen en ze halen strakke deadlines. Bij Kroll SR weten ze het overzicht te behouden in de bergen aan informatie die vanuit alle hoeken uit de organisatie op hen afkomen. Kortom, een gestructureerde maar bovenal plezierige samenwerking.

Marc van Houten Director Procurement & CSR

Kroll SR biedt betrouwbare communicatie en goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze tonen flexibiliteit in projectmanagement en respecteren de gestelde verwachtingen.

Scherpenhuizen

Wij zijn uiterst tevreden met het werk van Kroll SR. Hun expertise in duurzaamheid en verslaglegging, gecombineerd met hun vermogen om praktische oplossingen te bieden en kritiek goed te verwerken, is indrukwekkend. De communicatie en professionaliteit waren top en het MVO-verslag is zowel inhoudelijk als visueel uitstekend met een sterke prijs/kwaliteitverhouding.

Logo Van Tilburg Bastianen

Van Tilburg-Bastianen

Jan Hattink CFO

Begin 2022 heb ik Bob voor het eerst ontmoet. Wij waren gemotiveerd om met ons bedrijf een stap rond CSR te maken, maar ik was ook onwennig “wat die rapportage er nu precies is en wanneer deze er moet zijn”. Afgelopen jaar heeft Bob ons daar doorheen geleid, zodat er nu een mooi bouwwerk staat en wij flinke stappen hebben kunnen maken. Niet voor een ‘verplicht nummertje’ maar juist ook om ons bedrijf intrinsiek verder te verbeteren. Dat doet Bob op een plezierige wijze, kritisch als het nodig is maar ook in staat om het proces aan te passen aan de wens van het bedrijf. Ik kijk met plezier en vertrouwen vooruit naar de komende jaren.

Jos Bergen Managing Director

Het rapport over 2022 is het derde rapport dat wij door Kroll SR laten samenstellen. We zijn tevreden over de betrokkenheid, het overzicht dat geboden wordt, de structuur en de kwaliteit die geleverd wordt. Kroll SR kan ook goed met onze eigen vormgever werken waardoor de jaarverslagen er mooi uit zien.

Frank Schouten
Directeur

-

Kroll SR favicon

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan krollsr.nl om via deze gegevens contact met u op te nemen. Wil je weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees onze privacyverklaring