Specialist in MVO-, CSR-, Impact-, niet-financiële en duurzaamheidsverslaggeving.

Diensten

MVO-verslaglegging

De MVO-inzet van bedrijven kan breed uiteenlopen en complex zijn. Een MVO-verslag biedt uw stakeholders dit overzicht. Het op jaarlijkse basis transparant zijn over de klimaat en sociale impact van uw organisatie is onderdeel van een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Kroll SR kan uw organisatie voorzien van een volledig extern publiceerbaar MVO-verslag.

CSRD

Met de CSRD-dienstverlening bereidt Kroll SR uw organisatie voor op de Europese en intensieve wetgeving. De materialiteit wordt bepaald, informatiestromen worden vastgelegd en de gegevens, data, beleidstukken en doelstellingen worden gecommuniceerd.

MVO-strategie

Een MVO-strategie helpt uw organisatie structureel richting een positieve klimaat en sociale impact. Daarbij helpt een MVO-strategie met het duidelijk en eenzijdig communiceren van de MVO-definitie van uw organisatie.

Ontwikkel een strategie waarmee uw organisatie structureel een duurzame en maatschappelijke bijdrage levert. Kies voor een geïntegreerde of parallelle MVO- of duurzaamheidsstrategie. Kroll SR ondersteunt uw organisatie vanaf de strategieontwikkeling tot en met de implementatie en communicatie ervan.

Materialiteits-onderzoek

Ontdek welke klimaat, sociale en economische onderwerpen de belangrijkste stakeholdergroepen echt belangrijk vinden van uw organisatie. Met een materialiteitsonderzoek verkrijgt u waardevol strategisch MVO-inzicht in de lange termijn bedrijfsvoering. Daarnaast zijn de resultaten van een materialiteitsonderzoek fundamenteel voor een MVO-strategie en MVO-verslag.

Sustainable Development Goals

De SDG’s helpen de maatschappelijke bijdragen van uw organisatie universeel te communiceren met de stakeholders en geven richting aan een positieve klimaat- en sociale impact. Kroll SR ondersteunt uw organisatie in het volledige proces van het onderzoek tot de zorgvuldige selectie van enkele SDG’s.

Kroll SR favicon

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan krollsr.nl om via deze gegevens contact met u op te nemen. Wil je weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees onze privacyverklaring