Specialist in MVO-, CSR-, Impact-, niet-financiële en duurzaamheidsverslaggeving.

Over Kroll SR

Kroll SR is een jonge organisatie met grote ambities. Het is in 2020 door Bob Kroll opgericht en heeft als doelstelling MVO-verslaggeving toegankelijk te maken voor kleine en grote organisaties in elke sector.

Dit doet Kroll SR door middel van een klein team, gespecialiseerd in het verzamelen van informatie, het voeren van dialogen, de juiste vragen stellen, het toepassen van de GRI-standaarden & SDG’s op de organisatie en het opnemen van de MVO-toekomstvisie van de organisatie. Dit specialisme heeft het team ontwikkeld door theorie en praktijkervaring te combineren uit de MVO-branche.

Kroll SR is een initiatief van Bob Kroll, HBO-bachelor afgestudeerd aan de IVA Driebergen. De ambitie binnen de MVO-verslaggeving is bij hem ontstaan doordat het klimaat en de sociale waarden in het bedrijfsleven en de maatschappij elke dag belangrijker worden. Het is een van de grootste transities die onze generatie zal meemaken. Met een passie en wil voor ondernemen, wil Bob het ondernemerschap als middel gebruiken om een verandering tot stand laten komen, waarbij organisaties transparant zijn over hun klimaat en sociale impact. Op basis van deze transparantie kunnen er op overheids-, bedrijfs- en individueel niveau pragmatische keuzes worden gemaakt om de kansen richting een klimaat en sociaal gezonde wereld zo effectief mogelijk te benutten.

Vakkundig

Kroll SR gaat vakkundig te werk. Meer dan nodig is, het opleveren van een MVO-verslag kan een grote verantwoordelijkheid en spannend zijn. Er morgen geen onjuistheden of provocaties in staan. Het verslag van uw organisatie beantwoord meer vragen dan het creëert.

Communicatief

Kroll SR gelooft in een continue goede communicatie, om goed te begrijpen wat uw organisatie exact wilt communiceren en het verslag naadloos te laten aansluiten op uw organisatie. Met een strakke communicatie ontstaat er een sterke samenwerking, waarmee Kroll SR tot de beste inzichten kan komen van uw organisatie.

Alomvattend

Kroll SR richt zich op uw gehele organisatie bij het verslagtraject en zoekt MVO-bindingen tussen mensen, afdelingen, activiteiten en onderwerpen binnen uw organisatie. Ook na publicatie van het MVO-verslag denkt Kroll SR mee met de distributie ervan en denkt zij mee met het behalen van MVO-prestaties die het opvolgend verslag nog sterker maken.

Kroll SR favicon

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan krollsr.nl om via deze gegevens contact met u op te nemen. Wil je weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees onze privacyverklaring