Specialist in CSRD- en ESG-verslaglegging.

ESG-diensten

ESG-verslaglegging

Kroll SR biedt een grondige en toegewijde ESG-verslagleggingsdienstverlening aan, waarbij uw organisatie wordt begeleid door het gehele proces. Na een initiële evaluatie van uw huidige ESG-profiel en rapportagebehoeften, stellen we een uitgebreid bedrijfsprofiel op en identificeren we de relevante ESG-onderwerpen door middel van een impactanalyse of dubbele materialiteitsanalyse.

We werken deze impactonderwerpen zorgvuldig uit in het ESG-verslag. Onze aanpak zorgt voor een compleet ESG-verslag dat de organisatie kan presenteren aan haar stakeholders en biedt een complete dienstverlening waarbij u volledig wordt ontzorgd in de ESG-verslaglegging.

ESG-strategie

Kroll SR biedt een uitgebreide ESG-strategiedienstverlening aan, gebaseerd op een betrokken, alomvattende en vakkundige aanpak. Onze dienstverlening begint met een dubbele materialiteitsanalyse, waarin we de impact van uw organisatie op mens en milieu evalueren en beoordelen hoe ESG-factoren de financiële prestaties van uw bedrijf kunnen beïnvloeden.

Op basis van deze analyse ontwikkelen we een op maat gemaakte, SMART-geformuleerde ESG-strategie. Vervolgens helpen we bij de implementatie van de strategie, inclusief het ontwikkelen van KPI’s en subdoelen. Ten slotte ondersteunen we uw organisatie bij de communicatie van de voortgang en resultaten, bijvoorbeeld via een ESG-rapport.

ESG-advies

Kroll SR biedt gespecialiseerde ESG-adviesdiensten, waarbij we ons zich richten op het leveren van op maat gemaakte KPI- en metric-adviezen, evenals beleidsadviezen, in overeenstemming met internationale duurzaamheidsstandaarden. Door bedrijven te ondersteunen bij het identificeren en meten van relevante ESG-doelen en bij het ontwikkelen en implementeren van bijpassend beleid, streeft Kroll SR ernaar organisaties naar een duurzamere toekomst te leiden. Of u nu op zoek bent naar advies over ESG-strategie, implementatie of monitoring, Kroll SR is klaar om u te helpen bij elke stap.

Volledige trajecten voor CSRD-compliant rapportages van uw organisatie.

Het opstellen van een klimaattransitieplan, in lijn met de CSRD.

Als basis van de CSRD, de opstelling, uitvoering en rapportage van een dubbele materialiteitsanalyse.

ESG-verslaglegging om de jaarlijkse ESG-impact van de organisatie te communiceren naar stakeholders.

ESG-strategieontwikkeling en -formuleren om intern en extern de handvaten te geven naar een positieve ESG-impact.

ESG-advies op maat. Van strategisch ESG-advies, tot ESG-beleidsadvies tot en met implementatieadvies.

Volledige grafische vormgeving voor ESG- en financiële jaarverslagen.

Het opstellen van een klimaattransitieplan, in lijn met de CSRD.

Vertalingen in taal naar keuze voor het ESG-jaarverslag voor het optimale bereik van het ESG-jaarverslag.

Kroll SR favicon

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan krollsr.nl om via deze gegevens contact met u op te nemen. Wil je weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees onze privacyverklaring