Specialist in CSRD- en ESG-verslaglegging.

Dubbele Materialiteitsanalyse

Materialiteitsonderzoek

Kroll SR biedt een betrokken, alomvattende en vakkundige aanpak van de dubbele materialiteitsanalyse. Onze dienstverlening omvat een interne en externe bedrijfsanalyse, stakeholderidentificatie en -onderzoek, bestuurdersbeoordeling, resultaatanalyse en rapportage.

Deze pagina gaat over de dubbele materialiteitsdienstverlening van Kroll SR. Op onze informatiepagina staat wat de dubbele materialiteitsanalyse inhoudt.

Kroll SR biedt een uitgebreide dubbele materialiteitsanalyse dienstverlening aan, hieronder vindt u hoe wij dit proces aanpakken:

Het proces van dubbele materialiteitsanalyse is cyclisch en moet periodiek worden bijgewerkt om rekening te houden met veranderende omstandigheden en trends. Kroll SR zorgt voor een regelmatige follow-up en actualisering van de analyse om ervoor te zorgen dat uw organisatie altijd op de hoogte is van haar ESG-prestaties en -risico’s.

Kroll SR favicon

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan krollsr.nl om via deze gegevens contact met u op te nemen. Wil je weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees onze privacyverklaring