Specialist in CSRD- en ESG-verslaglegging.

ESG-advies

Kroll SR biedt ESG-adviesdiensten, gericht op KPI- en metric-adviezen en beleidsadviezen, in overeenstemming met internationale standaarden en doelstellingen. We ondersteunen bedrijven bij het identificeren, meten en integreren van ESG-doelen, en bij het ontwikkelen en implementeren van relevant beleid. Kroll SR zet zich in voor een diepgaande benadering om bedrijven naar een duurzamere toekomst te leiden.

KPI- en Metric-adviezen

Onze KPI- en Metric-adviezen zijn in lijn met de GRI, SDG’s, ESRS, EU Taxonomy, sectorstandaarden en de Parijs Klimaatdoelstellingen. We helpen uw organisatie bij het identificeren en meten van de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI’s) en metrics die relevant zijn voor uw ESG-doelen. Dit omvat het ontwikkelen van een raamwerk voor het volgen en rapporteren van deze indicatoren, evenals het adviseren over beste praktijken voor het integreren van deze metingen in uw algemene bedrijfsstrategie.

Beleidsadviezen

Ook onze beleidsadviezen zijn in lijn met de GRI, de ESRS en de sectorstandaarden. We bieden strategisch advies om u te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van ESG-beleid of beleidsstuk voor een specifiek onderwerp, dat past bij uw organisatie en haar doelstellingen. Dit omvat het adviseren over beleidsontwikkeling, implementatie en monitoring.

Bij Kroll SR gaan we vakkundig en betrokken te werk. We nemen kennis van uw gehele organisatie, inclusief de waardeketen, en gebruiken onze expertise om de beste keuzes voor uw organisatie voor te leggen en te maken. We zijn er om u te helpen bij het navigeren door de uitdagingen en kansen van ESG, en om u te helpen bij het bouwen van een duurzamere toekomst.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de stappen voor uw organisatie richting ESG? Neem contact op met Kroll SR voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of intake.

Kroll SR favicon

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan krollsr.nl om via deze gegevens contact met u op te nemen. Wil je weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees onze privacyverklaring